İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

1982 yılında kurulan ve günümüzde bünyesinde barındırdığı 8 bölüm; çok sayıda program ve anabilim dalı; Türkçe veya İngilizce olarak yürütülen lisans, yüksek lisans ve doktora programlarıyla İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, vizyonu, güçlü ve dinamik eğitim ve araştırmacı kadrosu, teknik donanımı ile ulusal ve uluslararası işbirlikleriyle tanınan ve tercih edilen bir eğitim kurumu olarak, Hacettepe Üniversitesi’nin “Daha İleriye En İyiye” sloganını ilke edinerek çalışmalarına devam etmektedir.

Bölümlerimiz

Hocalarımız Canlı Yayında

Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Ayşen Sivrikaya, canlı yayında fakültemizi tanıttı.

Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Ayşen Sivrikaya ve fakültemiz öğretim üyeleri canlı yayında sorularınızı yanıtladı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Resmi Sayfalarında daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz. Lütfen tıklayın.