Hacettepe ASO 1. OSB Meslek Yüksekokulu

Hacettepe ASO 1. OSB Meslek Yüksekokulu, doğrudan sanayinin ve iş dünyasının gereksinim duyduğu; Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi, Endüstri Ürünleri Tasarımı, Makine ve Elektrik olmak üzere dört alanda, nitelikli elemanlar yetiştirir. Yüksekokul, son teknoloji ile donatılmış atölye ve laboratuvarlara sahiptir. İki yıllık okulda eğitim-öğretim; güz, bahar ve yaz olmak üzere toplam altı dönemdir.

Öğrencilere, iki yıl süresince belirli dönemler ve günlerde okul idaresinin belirlediği işletmelerde iş yeri beceri eğitimi yaptırılır. Yüksekokulun bütün programlardan mezun olan öğrencilerin, Dikey Geçiş Sınavı ile alanlarıyla ilgili fakültelere geçerek dört yıllık diploma alma olanağı vardır.

Bölümlerimiz

Hacettepe Üniversitesi ASO 1. OSB Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcılarımız Doç. Dr. Murat Kademli ve Dr. Öğr. Üyesi Ertan Yesari Hastürk canlı yayında sorularınızı yanıtladı.

Hacettepe Üniversitesi ASO 1. OSB Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Adil Binal ve müdür yardımcımız Doç. Dr. Murat Kademli canlı yayında sorularınızı yanıtladı.

Hacettepe ASO 1. OSB Meslek Yüksekokulu Resmi Sayfalarında daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz. Lütfen tıklayın.