Başkent OSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Başkent OSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, bölge ve ülkemiz sanayisinin, ilk aşamada gereksinim duyduğu Bilgisayar Programcılığı, İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi, Harita ve Kadastro ile İnşaat Teknolojisi alanında nitelikli elemanlar yetiştirmek üzere kurulmuştur. 2018 yılında Makine Programı ile 2020 yılında Kaynak Teknolojisi Programı kurulmuştur.

Başkent Organize Sanayi Bölgesi uygulama imar planında eğitim ve sosyal tesisler için ayrılmış bölgede yaklaşık 15 dönümlük parsel içine konuşlandırılmış olan 3 katlı okul binası 11.000 m2 kapalı alana sahiptir. Kuruluş amacına uygun, en az 1.000 öğrencinin öğrenim yapabilmesine imkân sağlayacak kapasitede planlanmış olan okul binası içerisinde; 20 derslik, 6 atölye, 12 uygulama dersliği, 1 kütüphane, 300 kişilik yemekhane, 150 kişilik kafeterya ve 1 kapalı spor salonu bulunmaktadır.

Hacettepe Üniversitesi Başkent OSB Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcımız Öğr. Grv. Murat Korkmaz ve yüksekokulumuz öğretim görevlisi Onur Ulusoy canlı yayında sorularınızı yanıtladı.

Hacettepe Üniversitesi Başkent OSB Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Adil Binal ve yüksekokulumuz öğretim görevlisi Onur Ulusoy canlı yayında sorularınızı yanıtladı.

Başkent OSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Resmi Sayfalarında daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz. Lütfen tıklayın.